• Simple Usage
  Simple Usage
 • Huge-IT Slider
  Huge-IT Slider
  The slider allows having unlimited amount of images with their titles and descriptions. The slider uses autogenerated shortcodes making it easier for the users to add it to the custom location.
 • Challenge 40
 • Lifeventure
 • Leatherman
 • Julbo
 • Compeed
 • Gorilla glue
 • Camelbak
 • Trangia
 • Buff - Flat is boring
 • Sealskinz
 • Led lenser
 • Lifesystemns
 • Stanley
Meld deg på i dag!

Kjetil først ute

første påmeldte 2014-2

Kjetil Hauken fra Melum i Telemark var først ute da påmeldingen til Galdhøpiggrennet 2014 åpnet. Den lynraske reaksjonen medfører at han ble eier av en Stanley Adventure termos fra Wenaas Nordic.

– Jeg vinner aldri noe, så dette var jo gledelig. Jeg satt tilfeldigvis ved datamaskinen da eposten kom om at påmeldingen var åpnet. Og siden jeg uansett hadde planer om å melde meg på, tenke jeg at jeg like godt kunne gjøre det med en gang, sier Hauken, som kjørte sitt første Galdhøpiggrenn da han var 16 år.

– Da kjørte jeg sammen med faren min og en kamerat. Det var en så fin opplevelse at jeg har kjørt 4-5 ganger nå. For det første er naturen vanvittig fin i området, stemningen fantastisk og hele opplegget rundt Galdhøpiggrennet meget bra, sier Hauken (bakerst), som på bildet er på vei opp mot Blueice sammen med kameraten Harald Lauvik Gjelstad.