• Simple Usage
  Simple Usage
 • Huge-IT Slider
  Huge-IT Slider
  The slider allows having unlimited amount of images with their titles and descriptions. The slider uses autogenerated shortcodes making it easier for the users to add it to the custom location.
 • Challenge 40
 • Lifeventure
 • Leatherman
 • Julbo
 • Compeed
 • Gorilla glue
 • Camelbak
 • Trangia
 • Buff - Flat is boring
 • Sealskinz
 • Led lenser
 • Lifesystemns
 • Stanley
Meld deg på i dag!

Tage den første

– Det er selvfølgelig fryktelig kjedelig å konstatere at jeg nå befinner meg i veteran-klassen, men når jeg nærmer med 37 er det vel ingen vei utenom. Derfor får jeg prøve å være barnslig på ski så lenge som mulig. Og det er ikke så vanskelig for oss telemark-kjørere.

tage_oversveen_small

Det sier Tage Øversveen fra Dokka. Han var aller først ute, da påmeldingen til Galdhøpiggrennet åpnet rett før jul.

– Første påmeldte? Nei, det var ikke beregnet, men selvfølgelig hyggelig. Jeg har vært med på Galdhøpiggrennet siden 2001, så det er jo ingen grunn til å slutte nå. Dette er faktisk en av de store skiopplevelsene i løpet av året. Ikke minst er det en kjempebra sosial atmosfære i rennet. Alle som kommer har den samme interessen – en skiopplevelse utenom det vanlige i hjertet av Jotunheimen. Og en fin fest etterpå. Sammen med de årlige skiturene til Hemsedal, er dette de skiopplevelsene jeg gjerne anbefaler til andre, sier Tage, som har trappet litt ned på skikjøringen i det siste.
– Tidligere kjørte jeg alle norgescup-rennene i fjelltelemark, men med to barn og familieforpliktelser, blir det litt mindre skikjøring nå. Det blir en del i Hafjell, men aller best trives jeg med off-pist og pudder. Det har faktisk blitt et veldig bra telemark-miljø her i Nordre Land. Vi har flere unggutter som gjør det veldig bra. Jeg prøver å hjelpe til litt med tilrettelegging for disse. Så får jeg prøve å henge på dem så god som mulig, sier Tage Øversveen.

– Galdhøpiggrennet er en av de store skiopplevelsene om vinteren.  Det er sosialt og jeg anbefaler det gjerne til andre, sier Tage Øversveen.