• Randoneeklassen
  Randoneeklassen
  Randoneeklassen er populær og knallhard og du bør nok ha vært ute en vinterdag før når du melder deg på her. 
 • Å gå opp til start er en del av oppvarmingen!
  Å gå opp til start er en del av oppvarmingen!
   Fra Spiterstulen og opp til start bør du beregne ca 3 timer. 
 • Turen ned er premie i seg selv. Gled deg!
  Turen ned er premie i seg selv. Gled deg!
 • Ikke alle bryr seg om tiden
  Ikke alle bryr seg om tiden
   Rennet har en sosial verdi og det er premiering for originale antrekk. 
 • Premieutdelingen er gjerne rennets høydepunkt
  Premieutdelingen er gjerne rennets høydepunkt
   Takket være våre sponsorer kan vi være rause.
 • Challenge 40
 • Lifeventure
 • Leatherman
 • Julbo
 • Compeed
 • Gorilla glue
 • Camelbak
 • Trangia
 • Buff - Flat is boring
 • Sealskinz
 • Led lenser
 • Lifesystemns
 • Stanley
Meld deg på i dag!

Kjetil først ute

første påmeldte 2014-2

Kjetil Hauken fra Melum i Telemark var først ute da påmeldingen til Galdhøpiggrennet 2014 åpnet. Den lynraske reaksjonen medfører at han ble eier av en Stanley Adventure termos fra Wenaas Nordic.

– Jeg vinner aldri noe, så dette var jo gledelig. Jeg satt tilfeldigvis ved datamaskinen da eposten kom om at påmeldingen var åpnet. Og siden jeg uansett hadde planer om å melde meg på, tenke jeg at jeg like godt kunne gjøre det med en gang, sier Hauken, som kjørte sitt første Galdhøpiggrenn da han var 16 år.

– Da kjørte jeg sammen med faren min og en kamerat. Det var en så fin opplevelse at jeg har kjørt 4-5 ganger nå. For det første er naturen vanvittig fin i området, stemningen fantastisk og hele opplegget rundt Galdhøpiggrennet meget bra, sier Hauken (bakerst), som på bildet er på vei opp mot Blueice sammen med kameraten Harald Lauvik Gjelstad.